• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для збереження музейного фонду. Покровськ отримав гуманітарну допомогу

eye

393

20.10.2022 14:29

Новини громад

img

Сьогодні до Покровська прибув черговий гуманітарний вантаж від німецьких партнерів. Він містить генератори, пакувальні матеріали та гідрометри, які отримають музеї Донеччини. 

За словами начальниці відділу культури Олени Олехнович, з початку повномасштабного вторгнення велика кількість міжнародних фондів протягнула руку допомоги закладам культури Донеччини, серед яких і музей Покровської громади. 

«Сьогодні від німецьких колег Ukraine Art Aid Center/ Netzwerk Kulturgutschutz Ukraine (Центр допомоги музеям України, який об'єднав понад 20 організацій, спілок та наукових інститутів) ми отримали черговий вантаж, який буде розподілено між сімома музеями Донецької області. Більшу частину експонатів Покровського історичного музею ми евакуювали у безпечні місця, але деякі все ж таки залишилась у місті. Тож, отримані генератори, осушувачі повітря та гігрометри нам допоможуть зберегти музейний фонд у зимовий період та під час ймовірних надзвичайних подій», - зазначила Олена Олехнович.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

26

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію