• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Українці - воїни та герої. Бібліотека Покровська запрошує на виставки

eye

581

14.10.2022 15:40

Новини громад

img

До Дня захисників та захисниць України у холі публічної бібліотеки ім. Т.Г Шевченка проходять дві тематичні виставки.

Перша експозиція присвячена героїчному подвигу мешканців Донеччини, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

У рамках проєкту «Місто героїв» митці Донеччини та України на волонтерських засадах створюють картини із зображенням Героїв України, які народилися або проживали в населених пунктах Донецької області та загинули під час проведення Революції Гідності, антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил. Постери цих картин представлені на виставці.

 

Друга виставка проходить у рамках проєкту Українського інституту національної пам'яті та називається «Воїни. Історія українського війська». Це 20 постерів-розповідей про історію військових формувань на теренах України від часів Русі до сьогодення. Експозиція дає змогу зазирнути в минуле та подивитися, якими були однострої та зброя українських воїнів у різні історичні епохи. Світлини супроводжує інформація про тип військових організацій, чисельність і озброєння військ, методи воєнного мистецтва та найвизначніші битви.

Виставки будуть працювати до 25 жовтня. Запрошуємо всіх охочих.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Триває видача гуманітарної допомоги у Покровську для сімей з дітьми до 14 років

Сьогодні у Покровську протягом дня проводиться видача гуманітарної допомоги – гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років від Благодійного фонду «Янголи спасіння».

eye

35

Громада 1

21 травня 2024 18:05

Покровський центр соціальних служб надає всебічну підтримку родинам, які опинились у складних життєвих обставинах

Робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центру соціальних служб, робота якого спрямована на консультування, соціальний супровід, психологічну підтримку та надання допомоги постраждалим.

eye

58

Новини громад

21 травня 2024 15:06

Перепрофілювання освітніх закладів у Покровській громаді: громадське обговорення та стратегічні рішення

Питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років, оскільки щорічний аналіз мережі закладів освіти змушує шукати раціональні форми функціонування і розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти.

eye

95

Новини громад

21 травня 2024 11:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію