• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У закладах освіти Покровської громади пройшли заходи до Дня захисників та захисниць України

eye

1329

15.10.2022 12:30

Новини громад

img

Школярі Покровської громади взяли участь у флешмобах, виставках, вікторинах та інших активностях до Дня захисників і захисниць України та 80-річчя Української повстанської армії.

Всі навчальні заклади Покровської громади долучились до вшанування відважних українців та українок, які б'ються за свободу та незалежність нашої держави. Педагоги організували цікаві онлайн активності для учнів всіх ланок. Для наймолодших школярів пройшов майстер-клас із виготовлення вітальної листівки до Дня захисників і захисниць України. Учні початкової ланки НВК долучилися до обласної акції «Серце патріота» (виготовлення сердечок з привітаннями воїнам).

Учні середньої ланки ЗОШ 9 взяли участь у квест-вікторині під назвою «Козацькі забави». Команди отримали Маршрутний лист із вказаним порядком проходження випробувань, на кожній зупинці на учасників чекали цікаві завдання. Змагаючись, команди не просто розкривали суть українського козацтва, але й демонстрували мужність і відвагу. Учасники квесту шукали прислів’я,  відповідали на питання, відгадували «козацькі страви», розгадувати ребуси та кросворд.

Учні 9-А класу Родинської ЗОШ №35 взяли участь в акції  «Мій подарунок захиснику Вітчизни», де написали листи вдячності та підтримки бійцям ЗСУ на фронт. 

Інші навчальні заклади провели такі заходи: флешмоб з відеопривітаннями «Приречені на перемогу», уроки мужності «Сила нескорених», виховні години, ранкові бесіди з висвітлення інформаційного вісника «УПА 80 років. Боролись! Боремось! Поборемо!», пізнавально-ігрова година «Ми роду козацького діти, землі української цвіт», урок мужності «Сила Нескорених» (присвячений воїнам УПА),  віртуальний артпростір «Слава незламним захисникам!», перегляд відео лекцій ОУН - УПА у боротьбі за незалежну Україну, інтерактивна гра «Козаки та ЗСУ: зустріч титанів», репбатл до Дня Захисників України.

Учні Покровської громади взяли участь в обласному конкурсі квіткових композицій.

Усі проведені заходи відбиті на сторінках закладів у соціальних мережах.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію