• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відновив роботу територіальний сервісний центр МВС

eye

1667

14.10.2022 17:49

Новини громад

img

З нагоди відкриття центру до Покровська завітали заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп'ятий, начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик, директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Сергій Кримчук. Вітали працівників центру з поновленням його роботи й очільник Покровської МВА Сергій Добряк та заступники міського голови Микола Шабельник та Костянтин Мілютін.

Аби зареєструвати транспортний засіб чи отримати водійське посвідчення, останні 7 місяців мешканці Покровської громади були вимушені їхати до Павлограду. Відтепер ці послуги можна отримати у Покровську. 

«Сьогодні у таке велике свято ми раді бути на Донеччині. Роботу сервісного центру відновлено для того, щоб громадяни України мали змогу доступно та якісно отримувати послуги. Хочу подякувати нашім працівникам. Насправді, в період повномасштабної війни треба мати велику мужність працювати, обслуговувати громадян і надавати послуги, в яких є сьогодні потреба серед населення. Сподіваюсь, що найближчим часом запрацює подібний центр у Краматорську», - зазначив заступник Міністра МВС України Богдан Драп`ятий. 

Як зазначив начальник головного сервісного центру МВС Микола Рудик, сьогодні в Україні зі 161 центру функціонує 143. І Покровський  - один з них. Це перший центр у Донецькій області, який поновив роботу.

«Також плануємо відновлювати роботу і в інших містах, де є безпекова складова. Тому, по-перше, вивчаємо можливості, а по-друге, спілкуємося з органами місцевого самоврядування, отримуємо погодження і коли дійсно бачимо, що є ця безпекова складова, тоді надаємо послуги», - додав Микола Рудик. 

Територіальний сервісний центр міста Покровськ надаватиме весь спектр послуг, які місцеві  мешканці отримували до війни. Це реєстрація і перереєстрація транспортних засобів, обмін посвідчення водія і видача міжнародного посвідчення, прийом теоретичного та практичного іспиту. Також тут можна отримати погодження на перевезення небезпечних вантажів та встановлення на транспортні засоби спеціальних світлових знаків синього та жовтого кольорів.

«Тут можна отримати послуги і за попереднім записом. За допомогою сайту головного сервісного центру можна обрати дану установу, в зручний день та час запланувати візит. Якщо немає можливості зайти через Інтернет, у приміщенні є айбокс. За його допомогою ми можемо зареєструвати в електронній черзі будь-якого відвідувача та надати певну послугу. Впевнені, що попит буде збільшуватись поступово, і мешканці не лише Покровської громади, а й Донеччини зможуть отримати у Покровську необхідні послуги», - сказав начальник Покровського територіального центру Микола Бандруко. 

Відзначив важливість поновлення роботи центру й очільник Покровської МВА Сергій Добряк: «Усі ці сервіси дуже затребувані серед мешканців громади. Поки це єдиний центр у нашому регіоні, тому впевнений, що сюди будуть приїжджати наші сусіди. Маємо надію, що такі установи будуть відкриватись і надалі на відновлених територіях нашої Донецької області, - виразив свої сподівання Сергій Добряк.

Як і всі інші, Покровський територіальний сервісний центр буде працювати з вівторка до п’ятниці з 9:00 до 18:00, у суботу з 9:00 до 16:45.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

23

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

28

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

27

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію