• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник Покровської військової адміністрації Сергій Добряк провів особистий прийом громадян

eye

458

14.10.2022 12:31

Новини громад

img

Очільник Покровської МВА Сергій Добряк особисто спілкувався з місцевими мешканцями під час особистого прийому, який відбувся 13 жовтня. За допомогою у вирішенні важливих питань до керівника звернулись 18 мешканців громади.

За участю заступників міського голови, керівників комунальних підприємств та структурних підрозділів міськради Сергій Добряк вивчав проблемні питання громадян та шукав шляхи їх вирішення.

Більшість звернень, з якими приходили покровчани, стосувалися ремонту житлових будинків, стану доріг, виділення матеріальної допомоги, а також потреби у твердому паливі та генераторах. 

Валентина Мерцалова – одна з тих, чий будинок зазнав значних пошкоджень після нещодавнього обстрілу міста. Самостійно відновити його жінка не в змозі, тож за допомогою звернулась до керівництва адміністрації. 

Вже наступного тижня будуть виконані роботи з відновлення вікон. Крім того, у рамках міської програми підтримки мешканців Покровської ТГ, які постраждали внаслідок збройної агресії рф, жінка отримає 80 тисяч гривень. Ще 100 тисяч гривень – за втрату члена родини. 

Допомогли у вирішенні житлового питання й Ігорю Неронову, який у вересні через ворожий обстріл втратив дружину та залишився без даху над головою. До очільника Покровської МВА чоловік звернувся з проханням про виділення матеріальної допомоги. 

«Питання, щодо руйнування приватних будівель, компенсації за втрачене чи пошкоджене житло - це питання державного рівня. Зі свого боку, Покровська міська військова адміністрація розробила Програму підтримки наших мешканців, чиї будинки постраждали в наслідок обстрілів та хто втратив близьких людей», - зауважив заступник міського голови Костянтин Мілютін.  

Під час спілкування з Сергієм Добряком мешканець Покровська Володимир Квасенок попросив надали дозвіл на спилювання трьох сухих дерев для обігріву житла. Також від мешканців громади були озвучені питання щодо придбання генераторів за програмою 50/50, надання твердого палива та ремонту покрівель. 

«Всі питання, з якими мешканці громади прийшли на прийом до очільника адміністрації, розглянуті дуже ретельно. У більшості, стосувались вони соціального захисту населення: виділення дров та вугілля, матеріальної допомоги, генераторів та обігрівачів. Розроблені та діють механізми допомоги покровчанам. Тож, більша частина звернень одразу була вирішена», - зазначила начальниця УСЗН Ірина Бонзюх.

Усього під час прийому було прийнято 13 жителів громади. Громадянам, які не змогли прийти на прийом, очільник Покровської МВА передзвонив особисто і дав доручення всім причетним спеціалістам розібратися в питаннях, у вирішенні яких люди зверталися за допомогою.

«Люди - наше золото. І ми завжди готові до діалогу. Будемо якомога частіше проводити такі прийоми, спілкуватись та вирішувати усі проблеми разом. Ми ніколи не залишимо жителів сам на сам із негараздами», - зауважив очільник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію