• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники громади разом з військовими висадили в парку «Ювілейному» 200 сосен

eye

541

13.10.2022 14:17

Новини громад

img

Напередодні Свята Козацтва, захисників та захисниць України за ініціативи народного депутата України Олега Арсенюка військовослужбовці 109-ї окремої бригади територіальної оборони України разом з керівниками Покровської МВА поповнили зелені алеї парку «Ювілейний» саджанцями кримських сосен. 

Участь у висадці молодих дерев взяли очільник Покровської військової адміністрації Сергій Добряк, секретар міської ради Наталія Іваньо, керуюча справами виконкому Алевтина Жук та заступники міського голови. 

Прикрашали міський парк молодими деревами керівники громади разом з військовослужбовцями, які боронять кордони нашої держави. 

«Підрозділи нашої бригади сьогодні успішно виконують бойові завдання разом з іншими частинами, з’єднаними на території Донецької області. Це міста Велика Новосілка, Бахмут. Брали певну участь у звільнені міста Лиман. Але, на жаль, як і у всіх військових частинах, є також втрати, є хлопці, які поклали своє життя за нашу незалежність, за нашу перемогу. Цей захід присвячений вшануванню пам’яті загиблих хлопців і дівчат, які вже ніколи, на жаль, не повернуться додому. Ми маємо пам’ятати їхній подвиг. Також є особовий склад, який зараз знаходиться в полоні. І ми робимо все можливе, щоб ці люди скоріш повернулись додому. Слава Україні!», - зазначив командир батальйону Тероборони майор Анатолій Вишневський.

За словами секретаря міської ради Наталії Іваньо, саме зараз – чудова пора для висадки дерев, щоб вони гарно прийнялись і вже навесні радували око покровчан. 

Сьогодні чудовий осінній день. Пора року, коли відновлюються роботи у садах і парках. Невдовзі ми будемо дихати свіжим повітрям і гуляти квітучими та яскравими стежками, милуватися природою. Війна рано чи пізно закінчиться, і ми будемо раді знову зустрітися у своєму улюбленому парку «Ювілейний». Наші жителі, які евакуювалися, сумують за рідним містом та із задоволенням переглядають світлини на наших сайтах і у соціальних мережах. Ми зрозуміли це у день міста, коли побачили кількість відгуків про те, як вони сумують за Покровськом! Зробимо його ще гарнішим. Дякую нашим воїнам, що вони тримають оборону, і ми знаходимося більш менш в тиловому місті, і не відчуваємо тих страхіть, які відчувають мешканці інших міст», - сказала Наталія Іваньо. 

Своєю чергою, очільник військової адміністрації Сергій Добряк зауважив, що такі події гуртують та надихають на життя: «Сьогодні, напередодні Свята Козацтва, Свята захисників та захисниць України, а також Покрова Пресвятої Богородиці, Покровська громада отримала подарунок від нашої територіальної оборони та 109 бригади, й ми разом прикрасили місто. Не зважаючи на те, що зовсім поруч йде війна, життя триває і ми докладаємо зусиль, щоб наша громада була чистою, охайною та зеленою та квітучою.  Дякуємо нашим військовослужбовцям, захисникам, які наближають нашу спільну перемогу. Слава Україні!».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

50

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію