• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У громаді продовжуються зустрічі керівництва громади зі старшими будинків та кварталів

eye

576

13.10.2022 11:24

Новини громад

img

Очільник Покровської МВА Сергій Добряк, секретар міської ради Наталія Іваньо, керуюча апарату виконкому ради Алевтина Жук та заступники міського голови продовжують обговорювати з мешканцями громади підготовку до зимового періоду. Чергова зустріч пройшла у м. Родинське.
 

«Ми готуємося до подачі газу. Якщо буде газопостачання – буде опалення. У  громаді йде підготовка 14-ти пунктів обігріву, - повідомив на черговій зустрічі з жителями Родинського Сергій Добряк. - Найближчим часом буде підключений альтернативне джерело водопостачання з шахти Краснолиманська. Вода відповідатиме усім нормам і подаватиме її шахта безкоштовно. Оплачувати треба буде лише стоки. Протягом тижня вже буде сформований графік водопостачання». 

Оплата за стоки та вивезення сміття мешканцям буде нараховуватися вже з 1 жовтня. 

У громаді триває робота з буріння свердловин. Поступово будуть ремонтуватися дороги. Але найголовніше, як зазначили керівники, це життя людей. Тому особлива увага зараз приділяється питанню евакуації населення. Представники керівництва громади об’їхали 9 областей України, аби домовитися про прихисток наших мешканців та ознайомитися з умовами, в яких проживатимуть покровчани на власні очі. 

«У Червонограді можемо розмістити 200 громадян. Ми знайшли донорів, які допомогли облаштувати побут для наших жителів. Кожен зможе попрати речі, прибратися, приготувати їжу, - розповіла на зустрічі зі старшими будинків секретар міської ради Наталія Іваньо. - Також в одному з соціальних об'єктів у м. Фастів зараз відбувається перепланування під гуртожиток. Керівниця Покровського КУ «Комітет координації та самоорганізації населення» Марина Ухова вже знайшла донорів, які також готові нам допомогти та забезпечити цей прихисток побутовою технікою та речами вжитку. Є приватні особи, які надають великий будинок, де можна розмістити 32 людини. Тобто всі неспокійні часи можна пережити у комфортних умовах».

Більш детально про умови перебування ВПО в безпечних регіонах України - за посиланням 

Своєю чергою, очільник Покровської МВА Сергій Добряк зазначив, що зараз у Покровську спокійно, але ситуація може змінитися у будь-яку хвилину. Громада пам’ятає трагічні дні, коли у результаті ворожих обстрілів загинули мирні жителі. Тому незмінно продовжують курсувати евакуаційні потяги до Львова та Кропивницького. Записатися на них можна за телефоном контактного центру: 0-800-300-101. 

«Сьогодні ми виконуємо наказ Президента про евакуацію, - додала секретар міської ради Наталія Іваньо. – Ми маємо визначити громадян, яким потрібна допомога у виїзді: самотніх, з інвалідністю або похилого віку. Тому прошу надавати таку інформацію. Для 300 наших мешканців цих категорій ми вже знайшли прихисток у геріатричному пансіонаті Чернівецької області.  Вагітних жінок та жінок з дітьми віком до 1 року готові прийняти у Львівському центрі «Незламні матусі». 

Обговорили на зустрічі й проєкт щодо сповіщення жителів Покровська, Родинського та селища Шевченко під час тривоги. 

Наостанок керівники нагадали, що джерелом перевіреної інформації є лише офіційні джерела, до яких належать офіційний сайт військової адміністрації та безпосередньо, самі керівники громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

36

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

36

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

44

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію