• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Родини, в яких виховуються діти з інвалідністю, забезпечили електроконвекторами

eye

526

12.10.2022 15:14

Новини громад

img

У цей складний час керівництво громади продовжує працювати над моніторингом ситуації з підготовкою до зимового періоду. Працівники соціальних служб відвідують пільгові категорії населення, аби з’ясувати, хто планує евакуюватися, а хто залишається у громаді. 

Як повідомила начальниця управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх, у Покровській ТГ затверджена програма забезпечення жителів твердим паливом, також мешканців забезпечують електроплитами для приготування їжі в умовах відсутності газопостачання. 

«Робиться все можливе, аби ніхто не замерз і не залишився у скрутному становищі. Крім електроплит, мешканці пільгових категорій, які проживають в багатоквартирних будинках, будуть забезпечені електрообігрівачами», - зазначила Ірина Бонзюх. 

Вже сьогодні родинам, в яких виховуються дітки з інвалідністю та які проживають у державному секторі, видали електрообігрівачі ТМ «Термія» від ПРАТ Вінницький завод «Маяк». 

«Дуже вдячні голові правління заводу В’ячеславу Васильовичу, від якого наша громада отримала 10 обігрівачів. Але ще є люди, які потребують цих приладів. Зараз шукаємо донорів, які нам у цьому допоможуть», - зазначив директор КУ «Агентство розвитку громади» Дмитро Єрмолович.

 Своєю чергою, власники новеньких обігрівачів подякували за підтримку від благодійників та міської адміністрації. 

«Напередодні зимового періоду ця допомога вкрай важлива. У квартирах вже прохолодно, а питання щодо теплопостачання досі лишається невирішеним, - розповіла Світлана Ткаченко. – Ми дуже вдячні! Нашим діткам буде тепло та затишно».

Під час зустрічі з родинами керуюча справами виконкому Алевтина Жук ще раз наголосила на необхідності евакуюватись:  
«Ми готові допомогти у такий нелегкий період. Але не забуваймо про евакуацію. Закликаємо кожного зберегти своє життя та виїхати у більше безпечні регіони. А ми в цьому допоможемо!»

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

45

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію