• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Педагоги Покровської громади отримали сучасні ноутбуки для організації якісного освітнього процесу

eye

585

12.10.2022 10:00

Новини громад

img

У рамках ініціативи «Ноутбук кожному вчителю», що реалізується Міністерством освіти і науки спільно з компанією Google за підтримки ЮНЕСКО, освітянам Покровської громади передали 30 сучасних ноутбуків.

Як пояснила начальниця відділу освіту міської ради Любов Воротинцева, така ініціатива націлена зробити навчання сучасним та якісним. Ноутбуки оснащені всім необхідним для проведення дистанційних уроків – камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету.

Сучасну комп’ютерну техніку передали керівникам шести загальноосвітніх закладів: ЗОШ № 2, ЗОШ № 6, ЗОШ № 12, ЗОШ № 14, ЗОШ № 35 та БПГ. Ноутбуки планують розподілити між тими вчителями, які виїхали за межі громади й працюють дистанційно.

«На жаль, коли розпочалась війна, люди змушені були евакуюватися терміново, і не у всіх на той момент були ноутбуки. Тобто люди мали стаціонарні комп’ютери та працювали вдома, - розповіла директорка ЗОШ №2 Тетяна Попова. - Тому на сьогодні педагоги, які перебувають за межами нашого міста, вкрай потребують цієї технічної допомоги».

За словами керівниці ЗОШ №12 Маргарити Старик, серед педагогів цього навчального закладу працює чимало вчителів, які отримали статус ВПО. Деякі з них проводять уроки зі смартфонів. І навіть з такими пристроями викладають якісний матеріал.

«Вдячні за можливість працювати нашим педагогам на сучасній техніці. Впевнена, що ноутбуки, які нам презентували, стануть у пригоді та значно полегшать роботу вчителя в умовах дистанційного навчання», - зазначила Маргарита Старик.

Як зауважила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова, не зважаючи на виклики сьогодення, покровські педагоги продовжують гідно тримати «освітянський фронт». Наразі у дистанційному форматі надають освітні послуги 20 закладів загальної середньої освіти, у яких навчаються 8500 учнів.

«Ми вже передовики в онлайн навчанні. І коли діти кажуть, що урок пройшов дуже цікаво, розумієш, що наші вчителі вміють працювати й досягають нових висот. Така підтримка від обласної адміністрації, Міністерства освіти - це вагома допомога нашим педагогам. Тим паче, що ми працюємо у програмі TEAMS, де дітям цікаво і вони можуть передивитися урок, навіть, якщо на нього не потрапили», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

38

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

117

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію