• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник Покровської МВА Сергій Добряк завітав до Родинського старостинського округу

eye

505

06.10.2022 11:04

Новини громад

img

Разом із заступниками міського голови та секретарем міськради керівник ознайомився з життєдіяльністю Родинського: видачею мешканцям гуманітарної допомоги, процесом заготовлення дров, а також облаштуванням міста свердловинами та місць загальної роздачі води. 

Оглянули керівники громади й об'єкти соціальної інфраструктури.

Завітали до місцевої школи, будівля якої постраждала внаслідок обстрілу, а також житлові будинки по вулиці Залізнична, де силами комунальників було забито вікна та полагоджено крівлі, пошкоджені через ворожу атаку. 

«Хоч зараз і важкий час, але ми продовжуємо працювати та підтримуємо мешканців. Відпрацьована система видачі гуманітарної допомоги. Задля уникнення великого скупчення людей під старостатом, питанням роздачі допомоги займаються старші будинків та квартальні. Від фахівців Покровської громади мешканці Родинського отримують й великий перелік послуг різних напрямків», - зазначила староста Родинського Катерина Андрійченко. 

Окрему увагу очільник військової адміністрації Сергій Добряк приділив підготовці до зимового періоду та вирішенню питання з водозабезпеченням. 

У місті Родинське встановлено ємність для зберігання води об’ємом 30 кубічних метрів, а також рампу, де мешканці роблять забір води. 
Здійснюється по старостинському округу й підвіз питної води. 

«Питне питання сьогодні стоїть гостро, тож ми продовжуємо роботи з буріння свердловин. На наступний тиждень запланована зустріч із мешканцями Родинського, під час якої разом будемо обговорювати тему сталого проходження опалювального сезону, підготовки до зимового періоду та питання евакуації. Працюємо далі та разом прагнемо до перемоги», - зауважив Сергій Добряк. 

Крім того, очільник Покровської МВА зазначив, що здебільшого, в старостинських округах Покровської громади проблеми схожі. Їх планують вирішувати планомірно. 

«Головне, що є розуміння, до якої мети ми прагнемо, та люди, які не дивлячись на усі перешкоди та складнощі, залишаються на місцях та працюють задля розвитку Покровської громади», - сказав Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію