• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Питання життєдіяльності громади обговорені на черговій нараді керівників військової адміністрації

eye

400

04.10.2022 11:47

Новини громад

img

5 жовтня під головуванням очільника Покровської МВА Сергія Добряка відбулась нарада керівників апарату ради, під час якої були обговорені питання водо- та теплозабезпечення, медицини, соціального захисту та проведення евакуації. 

Як повідомив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський, сьогодні вночі у результаті пориву лінії електропередач було зупинено роботу Карлівської фільтрувальної станції, через що водопостачання споживачів громади припинене. 

 

Аби не залишити населення без води, у громаді продовжується робота з облаштування свердловин. 

Окрему увагу присутні приділили закупці твердого палива. Придбання вугілля буде здійснено централізовано, через систему тендерних закупівель. Чекають керівники й на субвенцію від ДонОДА на придбання дров. 

 

Готуються до зимового періоду і медичні заклади громади. За словами заступниці Покровського міського голови Маргарити Ідрісової, усі лікарні працюють у штатному режимі, є запас харчових продуктів, медикаментів. 

Наразі разом з медустановами сусідніх громад розробляється механізм розподілу потоків прийому поранених. 

Окремо зупинились керівники також на організації евакуації мешканців Покровської громади. 

За словами заступника Покровського міського голови Миколи Шабельника, за минулий тиждень було евакуйовано 79 мешканців громади. Усього з початку війни за межі Донецької області до більш безпечних регіонів виїхало 21 812 осіб. 

Продовжується робота над створенням гуманітарних хабів та облаштування місць розселення. Так, вже цього тижня планується відкриття хабу у м. Червоноград, де проживають близько 500 покровчан. Вже розпочав роботу й хаб на Кіровоградщині. 

 

«Сьогодні наше завдання створити комфортні умови перебування наших мешканців, облаштувати місця розселення усім необхідним, забезпечити покровчан гуманітарною допомогою. Працюємо у цьому напрямку й надалі», - зауважив голова Покровської МВА Сергій Добряк.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

23

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

26

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

68

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію