• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник військової адміністрації Сергій Добряк перевірив стан внутрішніх мереж житлових будинків

eye

400

04.10.2022 09:45

Новини громад

img

Разом із заступником Покровського міського голови Олександром Добровольським та директоркою керуючої компанії «Комфорт» Оленою Юзипович Сергій Добряк обстежив житловий фонд Покровська та хід виконання підготовчих робіт до зимового періоду. 

За словами Олександра Добровольського, наразі відсутнє розуміння, як саме проходитиме опалювальний період (за умов подачі теплопостачання або без газу), але усі керуючі компанії та комунальні підприємства міста отримали доручення щодо стовідсоткової підготовки до розвитку будь-якого сценарію.


«Ще влітку була проведена ревізія щитових, внутрішньобудинкових мереж центрального опалення та системи водопостачання. За бюджетні кошти ми придбали необхідні запчастини для заміни тих елементів, які перебували в аварійному стані», - зауважив Олександр Добровольський. 

Так, у ході обстеження, керівники військової адміністрації оглянули один з будинків, що розташований по вулиці Роздольна. 
Для нормальної подачі теплоносія, нещодавно тут було замінено засувку. 


Окрему увагу було приділено навантаженню на електромережі. Як зазначила Олена Юзипович, цього літа було встановлено нову щитову у будинку №10 на вул. Таманова, а також у мікрорайоні Гірник 1. 
Триває робота і з заміни труб теплопостачання. Наразі ремонтні роботи відбуваються у будинку 146, що на вулиці Маршала Москаленко. 


«Чи буде централізоване опалення, чи ні, ми все одно продовжуємо готувати житловий фонд до зимового періоду. Наразі у багатоквартирних будинках міняються трансформатори, замінюються труби теплопостачання та водовідведення. Керуючі компанії працюють і докладають зусилля задля того, щоб вберегти житловий фонд та комфортне перебування у ньому місцевих мешканців», - підбив підсумок обстеження очільник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

17

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію