• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди Дня вчителя покровським педагогам вручили грамоти та грошові сертифікати

eye

477

30.09.2022 13:28

RSS

img

Напередодні Дня вчителя, яке в Україні відзначають у першу неділю жовтня, у Покровську відбувся урочистий захід. У святковій атмосфері вітали педагогів громади керівники громади та вихованці творчих колективів. 

На жаль, сьогоднішнє свято не таке, як завжди. В нашій країні триває війна, на якій гинуть українці. Лише за пів року повномасштабного російського вторгнення в Україну понад 2000 шкіл були зруйновані або пошкоджені, близько 11 тисяч учителів опинилися на окупованих росіянами територіях, майже 24 тисячі громадян були вимушені виїхати з України. 

За час війни з росією близько семи тисяч цивільних українців загинуло, серед них - вчителі та діти. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять жертв збройної агресії рф.

З перших днів війни педагоги Покровської громади почали працювати дистанційно. Власним прикладом вони вселили в учнів впевненість, навчили боротися і перемагати.

Зі словами подяки за щоденну працю, оптимізм та натхнення до педагогів звернувся очільник Покровської МВА Сергій Добряк:

«Щиро дякую за вашу роботу, за подолання тих викликів, з якими ви зіткнулись, починаючи ще з епідемії коронавірусу. Попри всі складнощі ви продовжуєте навчати дітей, використовуючи дистанційну форму навчання. Хочу побажати, щоб скоріше все закінчилось, щоб діти повернулись до наших шкіл. Вдячних вам учнів та батьків, міцного здоров’я та  наснаги. Все буде Україна!». 

У тому, що у Покровській громаді вчаться розумні та талановиті діти, велика заслуга їх педагогів. Тільки у цьому нелегкому році 12 учнів громади отримали найвищі 200 балів із ЗНО. 

«Любі мої освітяни. Ви героїчно працюєте, і я впевнена, що на цьому освітньому фронті у нас буде перемога. У вас є запал, натхнення, енергія, якою ви заряджаєте все навкруги. Впевнена, коли у нас буде перемога, у нас буде розвиток. Той розвиток, до якого ми так прагнули. Всупереч труднощам війни, ми з вами не зупинили жодної програми, які були започатковані минулого року. Всі наші освітні процеси тривають. Ви дійсно гідні тих премій, які ви отримали за ваші досягнення на серпневій освітянській конференції. І сьогодні ми теж хотіли відзначити тих вчителів, які допомогли нашим учням досягти високої планки», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

Вже традиційно, за прийнятою міською програмою заохочення, за підготовку учнів, які успішно склали мультипредметний тест, п'ятеро вчителів громади отримали грошові сертифікати у розмірі 10, 15 та 20 тисяч гривень. 

В освітній родині Покровської громади ніхто не залишається поза увагою. На постійному зв’язку на онлайн-заняттях вихованці закладів дошкільної та позашкільної освіти. Педагоги свято бережуть традиції освіти Покровської громади в умовах воєнного стану і щодня здобувають перемоги на своєму освітньому фронті.

«Від щирого серця вітаю вас з нашим професійним святом. Сьогодні мені дуже важко знайти ті слова, які повною мірою могли б описати вашу по-справжньому героїчну працю. Адже ви сьогодні не лише як педагоги навчаєте дітей у надважких умовах воєнного часу. Ви, ще і як психологи надаєте їм підтримку і, часом, як турботливі матусі заспокоюєте та надаєте впевненість у завтрашньому дні. Ви, як справжні бійці, воюєте на освітньому фронті за національну самосвідомість. Ви гартуєте в тилу справжніх патріотів своєї держави, міцних та непереможних, щоб у майбутньому жодна наволоч навіть не думала зазіхати на кордони країни героїв. Наші учні зараз також герої, які попри все, з різних куточків світу йдуть на урок саме до нас, своїх вчителів, найкращих та найпрофесійніших. Тому я з радістю сьогодні вручаю нагороди тим, хто гордо має звання «працівник освіти», - привітала колег зі святом начальниця відділу освіти міської ради Любов Воротинцева.

За  сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток освітянської галузі громади та з нагоди відзначення Дня працівників освіти 35 педагогів Покровської громади були відзначені почесними грамотами та подяки міської військової адміністрації та відділу освіти.

Привітала присутніх і секретар міської ради Наталія Іваньо: «У кожного в житті був вчитель, чи то перший, чи улюблений, який завжди незримо поруч веде дорогою життя.  Отже, не губіть свого натхнення, бо саме воно запалює ваших учнів на пізнавальну та навчальну роботу. Сьогодні вам дуже не легко, але ви – справжні бійці освітнього фронту! Міцного вам здоров'я та активного довголіття. Дорогі батьки! Допомагайте в такі нелегкі часи вашим дітям отримувати знання. Ми обов'язково переможемо. Зі святом!» 

Наприкінці урочистостей на сцену був винесений прапор України, на якому присутні залишили добрі побажання захисникам нашої країни. Цей стяг буде передано на фронт українським бійцям.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

9

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

53

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

На сьогодні стихійні сміттєзвалища є великою проблемою не тільки для нашої країни, а й для людства в цілому

Зміна умов споживання призвела до небаченого зростання кількості побутового сміття, а це, в свою чергу, – до появи десятків тисяч несанкціонованих звалищ.

eye

21

Новини громад

23 квітня 2024 11:34

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію