• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підготовка об`єктів соцзахисту та евакуація: Микола Шабельник про підсумок роботи за минуле півріччя

eye

523

29.09.2022 15:39

Новини громад

img

Питання взаємодії з силовими структурами та контролюючими органами, оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання і ліквідації НС, роботу у сфері запобігання та виявлення корупції, юридичне забезпечення ради очільник військової адміністрації Сергій Добряк обговорив із заступником міського голови Миколою Шабельником та керівниками структурних підрозділів.

У ході зустрічі очільник МВА ознайомився з основними напрямками роботи та заходами, які вже реалізовані у Покровській ТГ.

«Нами була розроблена Програма «Безпечне місто», яка охоплює різні напрями діяльності. Одні з таких – встановлення у місті камер відеоспостереження та оснащення дошкільних та шкільних закладів освіти тривожними кнопками. Такі заходи дозволяють запобігати скоєнню правопорушень», - розповів  в.о. начальника відділу з питань запобігання корупції Олег Коломійцев.

На сьогодні по території громади встановлено 70 систем відеонагляду, 46 з яких у Покровську та 30 у м. Родинське.

В онлайн режимі вони транслюють зображення на сервер, який знаходиться в КП «Муніципальна служба правопорядку».

За словами керівника комунального підприємства Олександра Антипенка, завдяки впровадженню цілодобового відеоспостереження на території громади вже розкрито низку правопорушень, встановлено особи громадян, які припустилися крадіжок та актів вандалізму.

Лише за поточний рік інспекторами муніципальної служби складено 30 адмінпротоколів, виписано 52 приписи, здійснено 290 рейдів.

За словами заступника міського голови Миколи Шабельника, з початку війни до основних функцій працівників КП «Муніципальна служба правопорядку» додалась безпосередня участь в проведенні евакуації цивільного населення – повного супроводу з дому до потягу.

Саме питання організації евакуаційних заходів стали одним з головним напрямків роботи відділу з питань запобігання та виявлення корупції.

«Ще до початку повномасштабного вторгнення рф в Україну разом з працівниками структурних підрозділів міської ради ми відпрацьовували механізм дій на випадок НС, ми до цього готувались, - розповідає Микола Шабельник. – Вже з 24 лютого Покровськ почав приймати перших вимушених переселенців. Були організовані місця розселення ВПО, забезпечене харчування та видання гуманітарної допомоги цим особам».

Наразі триває робота з підготовки та забезпечення усім необхідним об’єктів цивільного захисту. Таких у громаді 258 одиниць. Створено й 15 резервних продуктових складів.

У ході зустрічі керівник військової адміністрації Сергій Добряк також ознайомився з роботою добровольчого формування «Покровськ-1», яке очолює голова Громадської Ради Михайло Кірсанов, та діяльністю юридичного відділу, фахівці якого беруть безпосередню участь у забезпеченні державної правової політики у громаді, перевіряють відповідність вимогам законодавства проєктів рішень міської ради та її виконавчого комітету.

Михайлу Кірсанову були передані свідотства встановленого зразка для бійців добровольчого формування «Покровськ-1».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

16

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

28

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію