• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За добу ДТЕК Донецькі електромережі повернули світло у майже 8 тисяч осель області

eye

261

27.09.2022 12:23

Новини громад

img

Протягом доби 23 вересня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити електропостачання у 6 населених пунктах на Донеччині. Це дало змогу повернути світло в оселі майже 8 тисяч родин. Енергетики роблять усе можливе для якнайскорішого відновлення електропостачання щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

23 вересня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли відремонтувати низку пошкоджень мереж та повність чи частково повернули світло жителям 6 населених пунктів у Покровському, Бахмутському, Краматорському районах. Знову зі світлом – 7 812 родини області.

Зокрема, світло повернули понад 6 тисячам родин Бахмутської громади. Також вдалося провести ремонтні роботи для понад 1 тисячі будинків у Торецькій громаді. Крім цього, енергетики відновлювали роботу електромережі також у Мар’їнській та Слов’янській громадах.

На Донеччині тривають активні бойові дії. Ситуація в області залишається надзвичайно складною – щоденно через обстріли зазнають пошкоджень лінії електропередачі, а мешканці лишаються без світла. Найскладніші напрямки – Бахмутський, Авдіївський, Торецький та Мар’їнський.

Без електропостачання поки що лишаються 85 населених пункти області. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 213 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Наші фахівці зроблять все можливе, щоб відновити електропостачання. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію