• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську викрили незаконну торгівлю самогоном

eye

383

23.09.2022 13:31

Новини громад

img

22 вересня інспекторами КП «Муніципальна служба правопорядку» було встановлено факт реалізації кустарно виготовленої алкогольної продукції.

 

При реагуванні на чисельні скарги громадян щодо торгівлі самогоном на ринку селища Динасового заводу, співробітники муніципальної служби правопорядку викрили жінку, яка організувала продаж «зеленого змія» на розлив.

Інспектори викликали поліцію, яка склала адміністративний протокол щодо затриманої. За незаконне виготовлення алкоголю жінці загрожує штраф та знищення виготовленої продукції.

«Хочу нагадати, що з 11 липня у Донецькій області заборонена торгівля алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі. Ініціатором заборони обігу алкоголю в області був особисто начальник ДонОВА Павло Кириленко, – зазначив заступник міського голови Микола Шабельник. – Поняття війна і алкоголь – несумісні».


 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

27

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

52

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

36

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію