• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ДТЕК продовжує відновлення мереж: Знову зі світлом понад 20 тисяч родин на Донеччині

eye

271

20.09.2022 12:32

Новини громад

img

За 19 вересня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли виконати низку ремонтів та відновити електропостачання 11 населених пунктів. Світло відновлене для понад 20 тисяч домогосподарств. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб відновити електропостачання та підтримати жителів Донеччини у цій важкій ситуації.

Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити світло у 11 населених пунктах Покровського, Краматорського та Бахмутського районів. Це дало змогу повернути електрику в оселі 20 582 родин.

Зокрема енергетикам вдалося відновити електрику для понад 8 тисяч родин Торецької громади та 9,7 тисяч – Слов’янської громади. Вдалося підключити до світла і понад 1,2 тисячі родин Мар’їнської громади. Також роботи проводилися у Краматорській та Авдіївській громадах.

Обстріли на Донеччині не стихають і продовжують руйнувати електромережі. Найважчими напрямками лишаються Бахмутський, Авдіївський, Торецький та Мар’їнський.

Поки що без світла – 113 населених пункти області. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 209 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Наші фахівці зроблять все можливе, щоб відновити електропостачання. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

36

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

107

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

30

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію