• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За добу ДТЕК Донецькі електромережі відновив електропостачання майже 39 тисяч домогосподарств

eye

274

21.09.2022 12:18

Новини громад

img

Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили світло у 9 населених пунктах Бахмутського, Покровського та Краматорського районів. Знову з електрикою майже 39 тисяч домогосподарств на Донеччині. Фахівці енергокомпанії розпочинають відновлення мереж щойно це стає можливим, щоб підтримати жителів Донеччини важкій ситуації постійних бойових дій.

20 вересня спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося отримати дозвіл на проведення низки робіт від військових, провести ремонти та відновити електропостачання для жителів 9 населених пунктів. Енергетики повернули електрику в оселі 38 720 родин у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах.

Найбільше відновлень вдалося виконати у Бахмутській громаді, яка є одним із основних напрямків наступу ворога та піддається постійним обстрілам. Знову зі світлом оселі понад 33 тисяч родин, знеструмлених через бойові дії близько двох тижнів назад. Через постійні обстріли та відсутність дозволу від військових енергетики не могли потрапити до місць ушкоджень мереж та виконати ремонти. Щойно військові надали дозвіл – фахівці енергокомпанії відремонтували обладнання.

Низку робіт вдалося виконати і у Торецькій громаді, яка теж постійно потерпає від бойових дій – з електрикою майже 3 тисяч родин.

Крім того електропостачання відновлене для 1,1 тисячі родин Мар’їнської та тисячі родин Слов’янської громади. Вдалося попрацювати також у Авдіївській та Костянтинівській громадах.

Донецька область залишається ареною активних бойових дій. Тож ми просимо наших клієнтів із розумінням ставитися до ситуації з енергопостачанням. Найважчими напрямками лишаються Бахмутський, Авдіївський, Торецький та Мар’їнський.

Поки що без світла – 109 населених пункти області. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 210 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Наші фахівці зроблять все можливе, щоб відновити електропостачання. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

13

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

23

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

38

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію