• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник міської військової адміністрації Сергій Добряк ознайомився з комунальним господарством громади

eye

641

20.09.2022 08:40

Новини громад

img

У супроводі заступника міського голови Олександра Добровольського, Сергій Добряк зробив об'їзд по всіх комунальних підприємствах громади, ознайомився з їхньою поточною роботою та планами на майбутнє. 

Першим місцем, куди завітали керівники громади, стало КП «Покровськводоканал». Підприємство, яке сьогодні опікується питаннями водозабезпечення громади та створення резерву будматеріалів для ліквідації наслідків обстрілів. 

Оглянув  Сергій Добряк й насосну станцію, розташовану у селищі Динасового завода. Це місце є одним із пунктів роздачі як технічної, так і питної води. 

За словами Олександра Добровольського, вирішувати «водне питання» вдається при активній допомозі іноземних партнерів – французької компанії ICF та американської організації Water mission, які передали до нашої громади сучасні очисні установки. 

Подібне обладнання, яке дозволяє очищувати воду до стану питної, встановлене й на котельні №1, яка розташована у мікрорайоні «Лазурний». 

Цей об`єкт є одним зі структурних підрозділів КП «Покровськтепломережа». З його роботою ознайомив очільника військової адміністрації директор комунального підприємства Максим Батенко. 

У ході знайомства з комунальною сферою Покровська завітали керівники громади й на КП «БКП». Сергій Добряк оглянув парк сучасної техніки, яка працює на вулицях міста та виробничі цехи, які сьогодні комунальники використовують для зберігання будівельного, посипального матеріалу та гуманітарної допомоги. 

Як зауважив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський, сьогодні сили комунальників зосереджені на двох головних завданнях: водозабезпечення громади та підготовка до зимового періоду. Саме створенням запасу твердого палива для сталого проходження холодної пори року займається одна з дільниць багатогалузевого комунального підприємства «Зелене господарство». 

Тут щоденно працюють дві бригади, які заготовляють дрова та щепу. За словами в.о. директора КП «БКП» Аліка Тумасова, кількість заяв від місцевих мешканців на тверде паливо вже перевищила дві тисячі, тож робота у цьому напрямку триватиме й надалі. 

Підсумовуючи знайомство з комунальною сферою громади, очільник міської військової адміністрації Сергій Добряк зауважив, що у Покровська є великий потенціал у вирішенні комунальних питань. 

«Зусиллями працівників комунальних підприємств міста багато чого зроблено. Створений досить гарний резерв з будматеріалів, з якого, до речі, днями ми направили допомогу до наших сусідів – Селидівської громади, яка зазнала руйнувань через нещодавній обстріл. Бачу, як ефективно працює дільниця «Зеленбуд». Впевнений, ми забезпечимо дровами як критичну інфраструктуру, так і цивільне населення та військових. Добре, що вирішується питання з водою. Є місця її роздачі та графік розвезення по старостинських округах. Працюємо над подальшим будівництвом свердловин, над проєктом очищення шахтних вод. Є, над чим працювати та, головне, з ким втілювати плани на майбутнє», - зауважив Сергій Добряк

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

28

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію