• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

УПЦ та Благодійний фонд Вадима Новинського передали Покровській громаді гуманітарну допомогу

eye

430

19.09.2022 13:15

Новини громад

img

19 вересня для мешканців Покровської громади надійшла чергова партія гуманітарної допомоги. Від Української Православної Церкви та благодійного фонду Вадима Новинського були передані продуктові набори для парафіян Свято-Михайлівського храму та автівка швидкої допомоги для Покровської міської лікарні. 

Благочинний Покровського округу протоієрей Олександр Кондратюк провів чин освячення автівки, після чого її було передано медикам Покровської міської лікарні, що у селищі Динасового заводу. 

«Дякуємо Фонду Вадима Новинського за допомогу. Цей спільний з Українською Православною Церквою проєкт реалізується в багатьох містах країни. Зараз дійсно є гостра потреба в автівках швидкої допомоги, тож сподіваємось, що на цій машині медики врятують не одне життя. Як цивільному населенню, так і військовим», - зауважила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. 

Своєю чергою секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо зауважила, що отримана автівка також станеться у пригоді для надання медичної допомоги мешканцям старостинських округів Покровської громади. 

«Сьогодні Донеччина знаходиться у зоні активних бойових дій, тож така допомога вкрай необхідна та своєчасна. Якщо буде загострення на фронті, та станеться так, що, Родинський старостинський округ опиниться «відрізаним» від адміністративного центру, ця автівка швидкої допомоги буде задіяна у перевезені хворих та поранених  з цієї частини Покровської громади  до лікарні», - зазначила Наталія Іваньо.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

2

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

20

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

27

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію