• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Професія мужніх та самовідданих: у Покровську відзначили день рятівника

eye

549

16.09.2022 15:23

Новини громад

img

Напередодні Дня рятівника, який відзначається 17 вересня, у міській бібліотеці імені Т.Г. Шевченка зібралися представники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, які безпосередньо беруть участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. 

Від початку війни важливий внутрішній фронт боротьби з російськими окупантами утримують рятувальники. Вони першими прибувають на місця влучання російських ракет, вибухів, пожеж, гасять їх, розбирають завали, рятують людей. Іноді ціною власного життя…

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам`ять усіх загиблих рятувальників.

З нагоди свята вітали представників пожежно-рятувальних загонів голова Покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв, голова Покровської районної ради Юрій Середа та очільник Покровської військової адміністрації – Сергій Добряк.

«Шановні рятівники. Хочу подякувати за вашу роботу 24/7, відвагу, людяність, милосердя та побажати, щоб після кожного бойового завдання ви здоровими та неушкодженими вертались до своїх родин», - зазначив Сергій Добряк.

За мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов’язку і забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій області та з нагоди відзначення  Дня рятувальника України медаллю «ЗА ОБОРОНУ РІДНОЇ ДЕРЖАВИ» було нагороджено п`ятьох рятувальників. Серед них і начальник 9 державного пожежно-рятувального згону Головного управління ДСНС України у Донецькій області Віталій Кінц.

Ще п`ятеро представників ДСНС отримали медалі «ЗА МУЖНІСТЬ І ПАТРІОТИЗМ». 

Зі словами вдячності за героїзм та самовіддану працю до присутніх у залі звернулась і секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо:
«Сьогодні ви є справжніми бійцями фронту надзвичайних ситуацій. До вашої щоденної праці у мирний час додалися виклики сьогодення, виклики, які принесла на нашу землю війна. У шахтарів є таке повір`я – шахтар за своє життя заслуговує на царство Боже, а ви, як добрі янголи-охоронці, які врятували не одне життя, заслуговуєте на милість вашої покровительки – Матері Божої. Бажаю вам миру, добробуту, щоб у кожного в житті була радість і задоволення від добре виконаної роботи. І згадуючи, як відреагував наш Президент Володимир Зеленський на успіхі військових на фронті, коли він сказав: Раніше ми дивились на небо і шукали синє небо, а сьогодні, дивлячи вгору, шукаємо український стяг, бажаю і вам, коли ви будете дивитись вгору, бачили і синє небо, і сонце, і український стяг. Слава Україні».

Під час заходу кращі з представників професії отримали медалі, грамоти та листи подяки від Покровської районної та міської адміністрацій. 

Святковий настрій гостям заходу створювали творчі колективи громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

11

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

59

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію