• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську представлено керівників Покровської районної та міської військових адміністрацій

eye

1006

09.09.2022 16:58

RSS

img

Сьогодні, 9 вересня заступник начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін представив очільника районної військової адміністрації Володимира Замотаєва та очільника міської військової адміністрації Сергія Добряка.

Нагадаємо, 1 вересня поточного року Президент України Володимир Зеленський указом №620/2022 утворив Покровську міську військову адміністрацію Покровського району. Начальником МВА призначено Сергія Вікторовича Добряка.

«Дякую за довіру Вадиму Сергійовичу та Павлу Олександровичу за призначення мене на цю відповідальну посаду. Я сподіваюся, що подальша наша співпраця буде плідною. Ми йдемо до однієї мети, до нашої перемоги, тому бажаю всім наснаги та терпіння. Все буде України. Героям слава!», — сказав Володимир Замотаєв.

«Я усвідомлюю всю відповідальність, надану мені й президентом України, і Павлом Олександровичем. Чітко розумію ті задачі, які поставлені переді мною очільником обласної військової адміністрації. Це й оборона міста, й стале проходження зимового періоду, й людиноцентричність в нашій Покровській громаді. Впевнений, разом з цією професійною командою нам  вдасться виконати покладені завдання», — сказав Сергій Добряк.

Вадим Філашкін зазначив, що очільник новоствореної Покровської військової адміністрації - людина дуже грамотна та поважна, має великий досвід на керівних посадах. «Ваші підлеглі, які знаходяться в цьому залі, Сергію Вікторовичу, теж дуже поважні люди. Я думаю, що все в нас разом вдасться й ми досягнемо нашої перемоги», - звернувся Вадим Філашкін до Сергія Добряка

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

На пішохідних переходах Покровська встановлюють нові знаки

Працівники КП «Покровськавто» встановили нові дорожні знаки, які мають обрамлення, покрите жовтою фарбою.

eye

10

Громада 1

29 березня 2024 15:21

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

37

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

27

Громада 1

29 березня 2024 13:41

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію