• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На приєднані території Покровської громади продовжує надходити гуманітарна допомога

eye

634

09.09.2022 14:10

RSS

img

Мешканці Новоєлизаветівського та Новотроїцького старостинського округів отримали продуктові пакунки від  Чернівецького БФ «Сила людини», який співпрацює зі Світовою продовольчою програмою ООН (World Food Programme, WFP).

Слід зазначити, що у Чернівецькій області зараз проживає понад 100 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Вони отримують допомогу від багатьох благодійних організацій. Представник  БФ «Сила людини» Валерій Герман зазначив, що його команда шукала можливості бути корисною там, де люди найбільше потребують допомоги.

Завдяки зв'язкам на рівні керівників міських рад Чернівців та Покровська вдалось досягнути домовленостей, аби до нашої громади була направлена фура з допомогою для мешканців приєднаних територій. «Ми готові допомагати й надалі. Найближчим часом ми спрямуємо до Покровська ще вантаж. У вас дуже активна та досвідчена команда, з якою приємно співпрацювати», – зазначив Валерій Герман. 

Харчові набори містили:

  • рис 6 – 7 кг
  • макаронні вироби 10 пачок 0.5 кг
  • паштет 5 штук
  • соняшникова олія 1 л.

На Новотроїцький округ надійшло 430 наборів, а новоєлизаветівці отримали 243 пакунки з харчами.

Щиро дякуємо БФ «Сила людини» за допомогу нашим мешканцям. Разом ми працюємо на перемогу! 



 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

26

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

51

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

36

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію