• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулось чергове засідання з питань надання одноразової матеріальної допомоги

eye

3817

09.09.2022 13:55

Новини громад

img

9 вересня за участю заступника міського голови Олександра Добровольського, керівниці апарату виконкому ради Алевтини Жук, депутатів міської ради Геннадія Красного та Ольги Тарасенко, а також представників УСЗН та громадськості розглянуто понад 30 заяв на отримання грошової допомоги. 

22 заяви були надані депутатами міської ради та ще 12 – Управлінням соціального захисту населення. 

Залежно від діагнозу та складності пройденого лікування, а також з урахуванням матеріального положення, громадянам була призначена грошова підтримка у сумі від 5000 до 25000 гривень. Свої заяви з підтвердженнями діагнозів, довідками про пройдене лікування чи оперативне втручання, а також квитанціями за оплату надали понад  жителів міста та приєднаних територій. 

«Попри те, що триває війна, ми продовжуємо збиратись комісійно, щоб розглянути подані заявки та надати мешканцям матеріальну допомогу. Жодного звернення ми не лишаємо без уваги. На жаль, люди продовжують хворіти, у більшості випадків діагноз - онкологія. Люди, які потребують додаткового фінансування на післяопераційну терапію або довготривале лікування», - зауважила заступниця міського голови Маргарита Ідрісова.

Єдина заява, яку було відправлене членами комісії на доопрацювання, стосувалась виділення допомоги на ліквідацію наслідків пожежі. 
Було прийняте рішення щодо виїзду на місце пригоди фахівців комунальних служб, які оцінять наслідки завданої шкоди та надалі вирішуватимуть, в якій саме допомозі потребують постраждалі мешканці.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію