• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря

eye

537

08.09.2022 15:48

Новини громад

img

З нагоди Дня міста та Дня шахтаря у палаці культури відбувся урочистий захід, під час якого покровчани отримали обласні та міські відзнаки. 

Покровськ – це місто трудівників, успішних та відкритих людей, а також мужніх героїв, які щодня своєю працею та ризикуючи життям зміцнюють стратегічний потенціал нашої країни. 

«В цьому році ми визначились, що проведемо День міста у цей пам`ятний день. Саме 79 років тому 8 вересня 43 року Донбас був визволений від фашистської навали. І знову на нашій землі війна. Сьогодні, як ніколи нам потрібна перемога, ми очікуємо визволення усього Донбасу, - звернулась до присутніх секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. -  Наше місто завжди славилось людьми, які важко, в надлюдських умовах працюють в надрах землі – в шахтах, які водять потяги, які лікують людей, вирощують пшеницю. Це край працьовитих, завзятих, вільних... І цей список можна продовжувати нескінченно. Це саме про вас. Ще раз дякуємо за вашу нелегку працю. Що ви кожного дня куєте ланцюжок перемоги, який стане запорукою великої перемоги нашої держави».

З нагоди свята традиційно покровчани отримують почесні відзнаки. Цього року за особливі заслуги перед територіальною громадою  міста, вагомий особистий внесок у розвиток  охорони здоров’я, багаторічну та сумлінну працю, відданість професії, активну громадську позицію звання «Почесний громадянин Покровська та приєднаних територій» присвоєно завідувачу відділення гінекології Перинатального центру II рівня, лікарю-акушеру Івану Кобцю.

Відзнаки «За заслуги перед містом та приєднаними територіями» за особливі заслуги у розвитку міста, багаторічну та сумлінну працю, відданість професії, активну громадську позицію отримали начальник управління соціального захисту населення міської ради Ірина Бонзюх та генеральний директор ТОВ «Телекомпанія «Орбіта» Юрій Баркулов. 

За плідну працю та відповідальне ставлення до виконання професійних обов`язків у складних умовах під час дії воєнного стану двох представників підприємств, які входять до складу компанії «Метінвест «Покровськвугілля» було нагороджено почесними грамотами Донецької ОДА. 

Міста, як і люди, мають свою біографію, притаманну їм долю та історію. І подібно до людських, долі міст сповнені бурхливих подій, трагічних і яскравих. Любов і повага до міста приходить з усвідомленням його  минулого  та сьогодення. Історія відбита через призму добрих справ його видатних мешканців, які в усі часи творили й примножували славу і добробут Покровська.

З нагоди відзначення Дня міста та Дня шахтаря слова привітань сьогодні лунали й від заступника Покровського міського голови Олександра Добровольського: «Справжній скарб кожного міста - це його люди. Люди, які своєю щоденною працею роблять місто комфортним, квітучим, затишним, успішним. Хочу побажати покровчанам миру, злагоди та віри у світле майбутнє! Попереду багато амбітних планів, які ми обов’язково реалізуємо після нашої спільної перемоги!». 

Під час урочистого заходу понад 60 покровчан отримали грамоти та подяки міської ради. 

Святковий настрій присутнім у залі дарували вихованці творчих колективів громади та викладачі музичної школи ім. Миколи Леонтовича.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

12

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

10

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

17

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію