• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. У Покровську пройшло позачергове засідання виконкому

eye

468

08.09.2022 12:14

Новини громад

img

8 вересня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, на порядку денному якого значилось усього 3 питання.

На початку засідання секретар міської ради Наталія Іваньо привітала присутніх з 79-ю річницею від дня визволення Донбасу.

«Ми завжди урочисто відзначаємо це свято, але сьогодні з метою безпеки ми провели невеликі меморіальні заходи та поклали квіти до пам'ятників громади, а також обмінялися спогадами з членами ветеранських організацій, адже в кожній сім'ї бережуть пам'ять про тих, хто брав участь у подіях тих років. На нашій Донецькій землі вже 9-й рік поспіль йде війна, але ми впевнені, що загарбники, які прийшли на нашу землю з війною, з ганьбою повернуться, й ми будемо будувати нашу щасливу, незалежну Україну», - сказала Наталія Іваньо. 

Перше з питань, винесених на порядок денний, стосувалось передачі матеріальних цінностей, а саме кросівок та берців у кількості 70 одиниць добровольчому формуванню «Покровск-1».

Також на розгляд членів виконавчого комітету були винесені питання опіки. Як пояснила керуюча справами виконкому Алевтина Жук, одна вихованка будинку сімейного типу досягла повноліття та поступила в освітній заклад на повне державне забезпечення. «Аби зарахувати дівчину в навчальний заклад, треба було «вивести» її зі складу вихованців будинку сімейного типу. Тому і було прийняте рішення зібрати позачергове засідання виконкому. Це досить формальне питання, але яке потребує негайного вирішення», - зауважила Алевтина Жук.

Усі проєкти рішень, які були винесено на засідання, члени виконкому затвердили одноголосно.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

16

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію