• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські комунальники отримали чергову партію будматеріалів

eye

379

31.08.2022 17:30

Новини громад

img

У Покровській громаді триває робота з формування резерву будівельних матеріалів, який дозволить в максимально короткий термін усувати наслідки руйнувань об'єктів будівництва, постраждалих від обстрілів. 

Впродовж усього тижня до Покровської громади надходить гуманітарна допомога від держави у вигляді лісу та плівки. Днями комунальники очікують на скло, цемент та ОСБ-плити. 

«Усі отримані матеріали, які придбані за кошти держави та за підтримки голови Донецької ОДА Павла Кириленка, плануємо використовувати для підготовки житлового фонду до осінньо-зимового періоду, а також для перекриття дахів пошкоджених будинків. Сьогодні вже складено перелік об'єктів, які потребують скління та ремонту крівлі», — розповів заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський. 

Крім того, він зазначив, що у Покровську створено комісію, яка виїжджає на місце надзвичайної пригоди та фіксує наслідки пошкоджень. Усі зібрані дані згодом передаються до Донецької ОДА. Своєю чергою, місцеві комунальники впродовж двох-трьох днів працюють над їх ліквідацією. 

Щодо важливості створення резерву з будівельних матеріалів говорив і Покровський міський голова Руслан Требушкін: «Хочу подякувати державі та керівнику ВЦА за підтримку мешканців Покровської громади. Впевнений, що ці будівельні та лісоматеріали дадуть можливість нашим комунальникам у найкоротші терміни ліквідовувати пошкодження будинків та усі наслідки обстрілів російськими військами».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

14

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

63

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію