• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської громади взяли участь в онлайн-нараді щодо проведення евакуації

eye

496

30.08.2022 11:15

RSS

img

30 серпня під головуванням заступників голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна та Юлії Костюніної відбулась онлайн-нарада щодо виконання  органами місцевого самоврядування постанови Кабінету Міністрів України стосовно удосконалення механізму проведення евакуації. Участь у заході взяли й керівники Покровська. 

Головним питанням наради стала обов’язкова евакуація дітей, які знаходяться під опікою, будинків сімейного типу разом з вихованцями та патронатних сімей у разі загрози виникнення надзвичайної ситуації, під час дії на території України або в окремих її місцевостях надзвичайного або воєнного стану. 

Як було зазначено під час заходу, батьки дітей та особи, що їх замінюють, законні представники дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у тому числі тих, які виховуються у прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, в сім’ях опікунів, піклувальників, сім’ях патронатних вихователів, тимчасово влаштованих, у разі проведення обов’язкової евакуації зобов’язані прибути з дітьми на збірні пункти евакуації (пункти посадки) за місцем проживання.

У разі відмови від обов’язкової евакуації фізична особа підписує відмову від проведення обов’язкової евакуації за розробленою формою. 

Під час онлайн-наради присутні також обговорили участь поліції в проведенні  заходів з обов'язкової евакуації та функціонування «гарячої лінії» для допомоги в евакуації багатодітних сімей.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

54

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію