• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Енергопостачання для понад 64 тисяч домогосподарств на Донеччині відновив ДТЕК за тиждень

eye

359

29.08.2022 13:58

RSS

img

За тиждень фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволу військових потрапити до низки пошкоджень мереж та обладнання, виконати ремонти та відновити електропостачання у 108 населених пунктах, знеструмлених через обстріли. Це дозволило
повернути світло до осель понад 64 тисяч родин.

Енергетики розпочинають ремонти мереж щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Протягом тижня в Донецькій області зберігалася стабільно важка ситуація через активні бойові дії. Попри це з 22 по 28 серпня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електропостачання до 108 населених пунктів. Знову зі світлом 64 547 родин на Донеччині.

У тому числі за останню добу енергетикам вдалося повернути світло в оселі жителів 10 населених пунктів. З електропостачанням 18 337 родин у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах.
Бойові дії на Донеччині тривають.

Ворог продовжує спроби просування в Донецькій області. Без світла поки що залишаються 91 населений пункт, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. Найскладніші напрямки – Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський, Слов’янський. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.  

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 187 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. 

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber. 

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

30

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

20

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

15

Громада 1

29 березня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію