• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську вшанували пам‘ять загиблих захисників України

eye

4338

29.08.2022 12:37

Новини громад

img

Біля пам'ятного знаку, що розташований на Алеї героїв Центрального кладовища Покровська,  відбувся мітинг-реквієм до Дня пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за суверенітет, незалежність та територіальну цілісність України.

Участь у заході взяли очільник Покровської громади Руслан Требушкін, секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, заступники міського голови Олександр Добровольський, Маргарита Ідрісова, Костянтин Мілютін, військовий комісар Ігор Валяєв, представники депутатського корпусу, Громадської Ради, військовослужбовці. 

«Сьогодні ми схиляємо голови у знак шани та пам'яті про всіх військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які поклали життя у війні проти російського агресора. Пам'ять про героїчні подвиги наших захисників, які пішли боронити рідну землю і віддали найцінніше — своє життя, житиме вічно! Ми повернемо свої території. Український народ сильний, єдиний та незламний! Слава Героям! Слава Україні!», - сказав Руслан Требушкін. 

Секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо зазначила, що 9-й рік поспіль наші воїни боронять цілісність, суверенітет та незалежність нашої держави. 

«Сьогодні ми згадуємо тих з них, хто віддав своє життя, боронячи ідеали нашої держави,  виступаючи захисниками нашої рідної землі. Ми вшановуємо їх пам’ять. Їхній подвиг — це взірець молодому поколінню. Ми низько вклоняємось матерям, батькам, які виховали дітей, які не вагаючись, стали на захист рідної країни, аби ми з вами могли жити. Дякуємо їм. Сьогодні ми всі повинні прихилити голови, щоб цей вчинок не забувся. Їх мужність, непереможність і незламність. Слава Україні, Слава нашим героям!» 

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку та могил полеглим бійцям ЗСУ.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

17

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію