• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську планують виділити кошти на будівництво газогону з Дніпропетровської області

eye

360

26.08.2022 11:17

RSS

img

Покровський міський голова Руслан Требушкін звернувся до керівників громади з пропозицією закласти на наступний рік у міський бюджет 50 мільйонів гривень на перепідключення Покровської громади до альтернативної гілки газопостачання з Дніпропетровської області. За попередніми підрахунками, вартість газогону може сягати до 500 млн гривень.

У пошуках вирішення питання газопостачанням у громаді, ще 16 червня під час засідання 30-ї сесії керівники громади разом з депутатами направили звернення до Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів та керівництва Донецької ВЦА щодо перепідключення Покровської громади до альтернативної гілки газопостачання з Дніпропетровської області або виділення субвенції на придбання для 17 котелень твердопаливних котлів.

Детальніше - тут.

За словами заступника Покровського міського голови Олександра Добровольського, наразі створена робоча група, яка прорахувала усі можливі варіанти вирішення «газового питання», а саме щодо альтернативного перепідключення громади до централізованої системи, надання цільової субвенції на придбання твердопаливних котлів та ремонт наявної газорозподільчої системи.

«Через досить високу вартість будівництва газогону, яка сягає від 350 до 500 мільйонів гривень, ми розуміємо, що приєднатися до Дніпропетровської області у цьому році ми не встигнемо до початку опалювального сезону», - зазначив Олександр Добровольський.

Своєю чергою, Покровський міський голова виступив з ініціативою на наступний рік запланувати виділення 50 мільйонів гривень на будівництво власного газогону. «Це буде наш внесок у спільну справу. Основне грошове зобов'язання візьме на себе держава. Сподіваюсь, що наступного року в зимовий період ми будемо з теплом», - зауважив Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

20

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

24

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

27

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію