• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Розподіл бюджету, комунальні питання та зміни до міських програм: відбулось засідання виконавчого комітету

eye

582

25.08.2022 17:06

Новини громад

img

Сьогодні, 25 серпня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто понад двох десятків питань. 

На початку засідання члени виконкому заслухали директорку Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Юлію Порецьку, яка запропонувала внести зміни та доповнення до бюджету громади та Програми економічно-соціального розвитку. Присутні мали змогу ознайомитись з презентацією розподілу бюджетних коштів по комунальних підприємствах міста. З видатками членів виконкому ознайомив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський. 

Також під час засідання внесено зміни до Положення щодо забезпечення мешканців громади твердим паливом. Начальниця Управління соціального захисту Ірина Бонзюх запропонувала внести до вже визначеного переліку ще 3 категорії отримувачів вугілля та дров. Тож, звернутись за допомогою мають право ще внутрішньо переміщені особи, багатодітні родини та сім`ї, чиє житло було пошкоджено внаслідок бойових дій. За пропозицією заступника Покровського міського голови Анатолія Зінченка, додали до списку й учасників АТО/ООС. 

За словами Покровського міського голови Руслана Требушкіна, крім визначеного переліку необхідних документів, при прийнятті рішення щодо забезпечення твердим паливом, повинен враховуватись рівень доходу заявника (це стосується лише учасників АТО). 

Одноголосно підтримано й проєкти рішень щодо надання дозволу на видалення дерев за заявами місцевих мешканців, а таких близько 800, та Положення  про  порядок  видалення  зелених  насаджень у полезахисних  лісосмугах, вздовж доріг та біля об`єктів інфраструктури комунальних підприємств міста. 

«Це перелік аварійних дерев, які знаходяться біля шкільних та дошкільних закладів освіти, а також за заявами мешканців громади», - розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков. 

Серед іншого, під час засідання виконкому були внесені зміни до міської програми «Доброзичлива медицина», зміни у склад комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та Порядку проведення безоплатного поховання мешканців громади, які загинули внаслідок збройного конфлікту після вторгнення рф в Україну.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

11

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

15

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

23

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію