• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На черговому засіданні виконкому були прийняті зміни до бюджету

eye

392

25.08.2022 17:03

Новини громад

img

Члени виконавчого комітету  Покровської міської ради розглянули та підтримали 15 проєктів рішень та питання опіки.

Одним з таких був проєкт рішення щодо внесення змін до бюджету Покровської територіальної громади на 2022 р. Директорка департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Юлія Порецька зазначила, що зміни до бюджету враховують його збільшення на 541,7 тис. грн. за рахунок компенсації на оплату комунальних послуг, що надавались під час розміщення тимчасово переміщених осіб в будівлях закладів освіти Покровської громади.

Присутні підтримали пропозицію з метою реалізації заходів національного спротиву на території громади за рахунок залишків коштів на початок року та перерозподілу коштів бюджету передбачити:

  • 1 млн 750 тис. грн для житлово-комунального відділу на придбання будівельних матеріалів, оренду спеціалізованої техніки та розхідні матеріали. З них буде створений матеріальний резерв для ліквідації наслідків обстрілів 

  • 600 тис. грн для трьох медичних закладів громади на оренду приміщень та відшкодування енергоносіїв  в рамках реалізації заходів з релокації.

Заступниця міського голови Маргарита Ідрісова зазначила, що термін «релокація» не означає переміщення медичних закладів за межі громади: «Всі лікарні залишаються на місцях. Мова йде про евакуацію цінного обладнання, яке було куплене за гроші НСЗУ на період воєнних дій. На це є відповідний наказ. Після закінчення воєнних дій вивезене обладнання буде повернене до Покровської громади. Зазначу, що така евакуація не буде критичною – у громаді залишається аналогічне менш сучасне обладнання».

Також у зв’язку зі звільненням мешканців громади від сплати послуг за водопостачання та водовідведення, присутні підтримали виділення коштів у розмірі 4,6 млн грн для КП «Покровськводоканал» на компенсацію втрат підприємства  Ці гроші будуть розподілені на:

  - виплату заробітної плати та нарахувань - 1 480,0 тис. грн.

   - оплату послуг за водопостачання та водовідведення - 2 800,0 тис. грн.

   - оплату за споживання електроенергії  - 150,0 тис. грн.

   - придбання паливно-мастильних матеріалів - 100,0 тис. грн.

   - технічне обслуговування транспорту - 70,0 тис. грн.

На виконання доручення голови облдержадміністрації, начальника обласної цивільної адміністрації за результатами онлайн наради, що відбулась 17 серпня, зміни до бюджету передбачають також здійснення заходів із забезпечення теплопостачанням об'єктів критичної інфраструктури в осінньо-зимовий період 2022-23 рр, а саме: нараховано 71,0 млн грн на здійснення централізованої закупівлі вугілля комунальним підприємством «Покровськтепломережа, з яких:

  • на забезпечення вугіллям на об’єкти критичної інфраструктури 15 млн грн;

  • на забезпечення вугіллям окремих категорій населення 56 млн грн.

Як зазначив заступник міського голови Олександр Добровольський, передбачено закупити близько 10 тонн вугілля. «Закупівля буде відбуватися через систему Prozorro. Ми маємо на меті купити паливо найвищої якості за найнижчу ціну, тому запрошуємо всіх охочих постачальників взяти участь у торгах».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

32

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

57

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

38

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію