• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди Дня Незалежності покровчани отримали нагороди

eye

516

25.08.2022 11:07

Новини громад

img

 

Попри всі страхіття війни ось вже 31 рік Україна іде шляхом побудови незалежної держави. 24 серпня назавжди залишиться пам’ятним для усіх українців. Днем, який затвердив тисячолітні прагнення українського народу до волі, до створення своєї суверенної держави. З нагоди свята у Покровську відбулись урочистості. 

Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Та доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність. 

Російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши усіх нас єдиною метою – захистити рідну землю та майбутнє своєї Батьківщини. 
Пам`ять кращих синів і дочок, які вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, вшанували хвилиною мовчання.

«Сьогодні хочу подякувати усім захисникам, які боронять кордони нашої рідної землі. Хочу подякувати шахтарям, медикам, вчителям, комунальникам, рятувальникам, які зараз працюють задля розвитку та зміцнення України. Впевнений, перемога буде за нами. Слава Україні», - звернувся з вітальним словом до присутніх Покровський міський голова Руслан Требушкін. 

До Дня Незалежності представники різних професій: гірники, пожежники, волонтери, військовослужбовці отримали від керівництва міста понад 200 почесних відзнак. 

 

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

16

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

22

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

25

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію