• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Учні та педагоги Покровської громади долучились до фоточеленджу до Дня державного прапора

eye

776

23.08.2022 11:45

Новини громад

img

23 серпня в Україні відзначають День Державного Прапора. Свято встановлено «на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України» згідно з Указом Президента від 23 серпня 2004 року.
  
На жаль, у цьому році безпекова ситуація не дозволяє провести урочисті зібрання. Тож, українці долучились до святкування Дня державного прапора онлайн. 

Учні усієї Покровської громади стали учасниками обласного фотомарафону "Державний прапор України — це символ віри і добра".
Сьогодні фейсбук-сторінки навчальних закладів замайоріли синьо-жовтими кольорами, демонструючи незламність та вільний дух українського народу, праведну боротьбу та непохитну віру у перемогу над ворогом. 

На світлинах та  відеопривітаннях діти позують з прапорами у руках, демонструють власні патріотичні малюнки, читають вірші та передають щирі побажання миру та злагоди українським захисникам.

Наші діти гордо несуть прапор незалежної України з вірою у перемогу та щасливе майбутнє.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

9

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію