• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. У Покровську презентували мобільний додаток допомоги жертвам домашнього насильства

eye

346

17.08.2022 16:31

Новини громад

img

За участю Покровського міського голови Руслана Требушкіна, керуючої справами виконкому Алевтини Жук, керівників соціальних служб та поліції у Покровську відбулась презентація застосунку для захисту жінок та дітей від домашнього насильства.

Мобільний застосунок для жінок, які постраждали від домашнього, гендерно зумовленого насилля або перебувають у групі ризику запустили в Україні за сприянням Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України у партнерстві з Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA). Проєкт реалізовано за підтримки Посольства Великої Британії в межах «Партнерства Біарриц», до якого Україна приєдналася за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Основною перевагою додатка є прямий зв’язок з поліцією через кнопку SOS, без дзвінка на 102 та з автоматичним визначенням місця перебування постраждалої за допомогою геолокації.  Він значно полегшить отримання допомоги для тих жінок, які не мають змоги зателефонувати в поліцію через фізичні особливості (наприклад особи з порушенням слуху), або через тотальний контроль особистого життя чи відсутність коштів на рахунку тощо.

Покровськ — місто вільне від насильства.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

22

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію