• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. У Покровську презентували мобільний додаток допомоги жертвам домашнього насильства

eye

319

17.08.2022 16:31

Новини громад

img

За участю Покровського міського голови Руслана Требушкіна, керуючої справами виконкому Алевтини Жук, керівників соціальних служб та поліції у Покровську відбулась презентація застосунку для захисту жінок та дітей від домашнього насильства.

Мобільний застосунок для жінок, які постраждали від домашнього, гендерно зумовленого насилля або перебувають у групі ризику запустили в Україні за сприянням Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України у партнерстві з Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA). Проєкт реалізовано за підтримки Посольства Великої Британії в межах «Партнерства Біарриц», до якого Україна приєдналася за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Основною перевагою додатка є прямий зв’язок з поліцією через кнопку SOS, без дзвінка на 102 та з автоматичним визначенням місця перебування постраждалої за допомогою геолокації.  Він значно полегшить отримання допомоги для тих жінок, які не мають змоги зателефонувати в поліцію через фізичні особливості (наприклад особи з порушенням слуху), або через тотальний контроль особистого життя чи відсутність коштів на рахунку тощо.

Покровськ — місто вільне від насильства.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

9

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

58

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

20

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію