• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Наближаємо нашу перемогу: депутатка Юлія Гуріненко передала до Покровська чергову партію гуманітарної допомоги

eye

4960

17.08.2022 11:50

Новини громад

img

Перебуваючи в евакуації за кордоном, депутатка від партії «Порядок» Юлія Гуріненко продовжує допомагати мешканцям Покровська. 

Не дивлячись на достатньо велику відстань від рідного міста, Юлія Гуріненко продовжує виконувати свої депутатські повноваження та цікавиться потребами мешканців свого округу.

«Мешканці селища динзаводу створили групу, в якій спілкуються та дізнаються потреби один одного – хто чого потребує. Зазвичай, це медикаменти, харчові продукти та засоби особистої гігієни. Перебуваючи у Швеції, шукаю можливості та контакти українських фондів і організацій, які можуть допомогти. Велика подяка ГО  "Науковці активують світ" та хлопцям, волонтерам Бучаччини, які допомогли не лише зібрати, а й доставити вантаж до Покровська», - розповіла представниця депутатського корпусу міської ради. 

Днями зібрану допомогу вже отримали покровчани. Квартальним приватного сектору селища динасового заводу були передані від Юлії Гуріненко аптечки, які містять усі необхідні лікарські засоби для надання першої домедичної допомоги. 

За потребами мешканців, були надані харчові продукти, дитячі підгузки та дитяче харчування. 

Окремий пакунок з допомогою, який містив медикаменти, було передано й міській лікарні, що знаходиться у селищі Динзаводу. За словами депутатки від партії «Порядок», це той мінімум, що може зробити кожний, перебуваючи за кордоном. 

Крім збору гуманітарної допомоги, Юлія Гуріненко бере активну участь у волонтерській діяльності – разом з європейцями та іншими переміщеними особами плете сітки для потреб ЗСУ. 

«Навіть за тисячу кілометрів від рідної України ми наближаємо нашу перемогу! Кожний на своєму фронті. Віримо в ЗСУ і сподіваємось, що дуже скоро ми усі повернемось додому», - зауважила Юлія Гуріненко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

39

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

90

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

52

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію