• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Маргарита Ідрісова: медзаклади громади продовжують працювати у посиленому режимі: обладнання є, лікарі на місцях

eye

385

15.08.2022 14:18

Новини громад

img

Не дивлячись на напружену безпекову ситуацію на Донеччині та заклик обласної військової адміністрації до евакуації, медзаклади Покровської громади працюють в екстреному режимі та надають цивільному населенню медичну допомогу по всіх напрямках. 

За словами заступниці Покровського міського голови Маргарити Ідрісової, наразі лікарні забезпечені усім необхідним. Як лікарськими засобами, так й медобладнанням, яке надходить до Покровська у якості гуманітарної допомоги. Лише від компанії Метінвест місто отримало 22 палети медикаментів. 

«Деякі сімейні лікарі евакуювались до більш безпечних регіонів та вже там приймають мешканців нашої громади, які стали переміщеними особами.  Багато медиків залишились «на місцях» й продовжують надавати якісну медичну послугу. Це стосується як первинної, так і вторинної ланки медицини. Для цього є обладнання та умови. Наразі триває активна підготовка до зимового періоду. Головні лікарні працюють над тим, щоб взимку в їх закладах було тепло, а медперсонал та пацієнти знаходились в комфортних умовах», - зауважила Маргарита Ідрісова. 

Фахівці КП «Покровськтепломережа» працюють над тим, аби перевести міську лікарню, що у селищі Динзаводу, з центрального опалення на тверде паливо. У Родинській міській лікарні проводиться ревізія старої котельні та робиться все можливе для її відновлення. 

Щодо роботи клінічної лікарні в зимовий період, Маргарита Ідрісова зауважила, що на території медичного містечка є твердопаливна котельня, але вона не настільки потужна, щоб обігріти усі будівлі КЛІЛ: 

«Ми проговорили з головним лікарем, що будуть опалюватись перші два поверхи основної будівлі лікарні. Ліжко-місця з інших відділень плануємо розподілити між цими двома поверхами так, щоб всі вони працювали та приймали пацієнтів за напрямками. Будуть опалюватись й два поверхи в перинатальному центрі. Ковідне відділення та терапевтичне плануємо обігрівати тепловими «гарматами» - потужними електровентиляторами.
 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

15

Громада 1

28 березня 2024 13:00

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

21

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

62

Громада 1

28 березня 2024 09:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію