• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. У Покровській громаді вивчають потреби мешканців у твердому паливі

eye

498

11.08.2022 10:02

Новини громад

img

26 липня на засіданні виконавчого комітету було прийнято Положення про надання допомоги у вигляді твердого палива на період дії воєнного стану окремим категоріям громадян Покровської громади. Фахівці УСЗН вже почали опрацьовувати заявки мешканців приєднаних територій. 

Щоб вивчити потреби мешканців сіл громади, спеціалісти Управління соціального захисту населення проводять виїзні прийоми у старостинських округах. Приймають заяви як на підвіз дров, так і вугілля.

За словами начальниці УСЗН Ірини Бонзюх, на сьогодні із запитом на отримання палива звернулися вже понад 1500 осіб. 

Нагадаємо, згідно з Положенням, допомога у вигляді твердого палива призначається:
- особам, які мають статус, встановлений відповідно до Закону України «Про статус  ветеранів  війни,  гарантії  їх  соціального  захисту»  (особи  з  інвалідністю внаслідок Другої світової війни, учасники бойових дій Другої світової війни, одинокі та (або) одинокомешкаючі члени родин загиблих),
- особам  з  інвалідністю  1  групи,  згідно  з Законом  України  «Про  основи захищеності осіб з інвалідністю в Україні» та (або)мають у складі сім’ї дитину  з  інвалідністю,
- особам старше 80 років,  якщо у складі сім’ї є лише непрацездатні особи, які зареєстровані та (або) фактично проживають  на території Покровської міської територіальної громади у приватному секторі,
- особам, яким призначена допомога на дітей одиноким матерям,
- в  окремих  випадках при  виявленні  сімей,  які перебувають  у складних життєвих обставинах або мають найвищий ризик потрапляння в такі обставини(при наявності акту оцінки потреб сім’ї.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровського району

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

9

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

12

Громада 1

29 березня 2024 12:04

Визначення потреб мешканців громади: старост зібрали на чергову нараду

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась робоча нарада зі старостами Покровської громади.

eye

11

Громада 1

29 березня 2024 11:37

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію