• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Молодь за безпеку дорожнього руху. ДТПер?

eye

292

10.08.2022 15:20

RSS

img

У період війни питання безпеки громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, набуло вагомого змісту. Збільшення дорожнього трафіку, пошкодження доріг, встановлення блок-постів змусило переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях. За даними Нацполіції України, кількість дорожньо-транспортних пригод, у тому числі резонансних, за період воєнного стану відносно зменшилася порівняно з аналогічним періодом минулого року, проте на фоні воєнних подій патрульними спостерігається часте ігнорування правил дорожнього руху як з боку водіїв, так і інших учасників дорожнього руху. Трагічним фактом залишається і той, що в аваріях продовжують гинути діти. 

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» (далі – Фонд), який уже більше десяти років опікується питаннями безпеки на дорогах, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, у рамках національного проєкту «Безпечна країна» рекомендує до перегляду соціальну рекламу з питань безпечної поведінки дітей на транспорті та дорогах. 

Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт «Безпечна країна». Соціальні відеоролики з питань безпеки дітей на залізниці створені за сприяння ПАТ «Укрзалізниця».

Відеоробота "ДТПер?" - переможець Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт "Молодь за безпеку дорожнього руху" 2018 року, автор Міщинська Тетяна, 17 років, Рівненська ЗОШ №20

Інші роботи конкурсу ви можете переглянути за посиланням: https://dopomogadtp.com/molod-za-bezpeku-dorozhnoho-rukhu-2/

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

54

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію