• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Молодь за безпеку дорожнього руху. Зупинись

eye

374

09.08.2022 15:17

RSS

img

У період війни питання безпеки громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, набуло вагомого змісту. Збільшення дорожнього трафіку, пошкодження доріг, встановлення блок-постів змусило переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях. За даними Нацполіції України, кількість дорожньо-транспортних пригод, у тому числі резонансних, за період воєнного стану відносно зменшилася порівняно з аналогічним періодом минулого року, проте на фоні воєнних подій патрульними спостерігається часте ігнорування правил дорожнього руху як з боку водіїв, так і інших учасників дорожнього руху. Трагічним фактом залишається і той, що в аваріях продовжують гинути діти. 

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» (далі – Фонд), який уже більше десяти років опікується питаннями безпеки на дорогах, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, у рамках національного проєкту «Безпечна країна» рекомендує до перегляду соціальну рекламу з питань безпечної поведінки дітей на транспорті та дорогах. 

Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт «Безпечна країна». Соціальні відеоролики з питань безпеки дітей на залізниці створені за сприяння ПАТ «Укрзалізниця».

Відеоролик отримав ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт "Молодь за безпеку дорожнього руху" 2018 року. Автор: Бондар Варвара, 12 років, КЗ «Новодністровський будинок дитячої творчості», м. Новодністровськ, Чернівецька область.

Інші роботи конкурсу ви можете переглянути за посиланням: https://dopomogadtp.com/molod-za-bezpeku-dorozhnoho-rukhu-2/
 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА привітали представників військової служби правопорядку з професійним святом

Сьогодні в Україні відзначають 22-ту річницю створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. З нагоди свята покровських представників ВСП вітали очільник громади Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником.

eye

15

Громада 1

19 квітня 2024 10:05

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

20

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію