• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від школярів Польщі — українським захисникам. Керівники Покровська передали подарунки воїнам ЗСУ

eye

529

09.08.2022 13:52

Новини громад

img

До Покровська продовжує надходити допомога від мешканців Європи. Сьогодні заступники міського голови Маргарита Ідрісова та Микола Шабельник передали військовослужбовцям двох батальйонів, які несуть службу у Пісках та Авдіївці, чоловічі шкарпетки. Їх було придбано за кошти, що назбирали школярі польського міста Гданськ. 

Протягом 6 місяців у Польщі діти збирали кошти на потреби української армії. Сума виявилась немалою – 10 тисяч злотих, що у перерахунку становить близько 80 тисяч гривень. Під час зустрічі заступниці Покровського міського голови Маргарити Ідрісової з президенткою міста Гданськ Олександрою Дулькевич було вирішено придбати на цю суму чоловічі шкарпетки. 

«Кожного разу у розмові з військовослужбовцями я чула, скільки вони грошей витрачають на спідню білизну. Цей предмет одягу дуже потрібний чоловікам, особливо у тих умовах, в яких перебувають наші захисники. Тож було прийнято рішення придбати саме шкарпетки, і що головне, українського виробника. Представники влади Гданська зв`язались з львівською фабрикою та замовили в них бавовняні вироби», - розповіла Маргарита Ідрісова. 

Загалом, захисникам було передано 6 коробок шкарпеток. Заступники Покровського міського голови впевнені, що такі подарунки від дітей Польщі прийдуться українським військовим у пригоді.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

15

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

22

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію