• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді облаштовують місця для забезпечення мешканців водою

eye

415

09.08.2022 12:48

Новини громад

img

Минулого тижня КП «Покровськводоканал» отримав від французьких партнерів дві установки для очищення технічної води до стану питної. Сьогодні зусиллями комунальників вже здійснюється їхній монтаж та встановлення. Найближчим часом запастися водою можна буде у селищі Динзаводу та у місті Родинському. 

За словами заступника Покровського міського голови Олександра Добровольського, для мешканців цих районів громади з`явиться можливість набрати як технічну, так і питну воду. 

«У місті Родинське вже встановлено ємність для зберігання води, об`єм якої 30 кубічних метрів, а також рампу, де саме мешканці й роблять забір води. У селищі Динасового заводу теж буде встановлено такий самий басейн. Після того, як системи водоочищення будуть змонтовані і пройде аналіз рідини, ми зрозуміємо, чи відповідає вода санітарно епідемічним нормам, чи ні. Якщо за  якимись показниками буде відхилення, то французькі партнери нам обіцяють поставити ще одну систему ОСМОС», —  розповів Олександр Добровольський. 

Процес роздачі питної води місцевим мешканцям працівники КП «Покровськводоканал» планують налагодити за тиждень-два, враховуючи час на проведення необхідних аналізів. 

Врахували керівники громади й потреби жителів приєднаних територій. Їх «закривають» потужністю установки, яка вже працює у Покровську. 

«Відпрацьовуємо заявки старост: вихідними питну воду було доставлено до Срібненського та Новоєлизаветівського старостинських округів, сьогодні – Новотроїцьке, завтра – Лисівка. З урахуванням нових потужностей, буде складено графік подачі питної води по мікрорайонах міста та приватному сектору Покровська. Її розвозитимуть автівкою "Покровськводоканалу". Працюємо і з управлінням соціального захисту населення щодо забезпечення водою пільгових (малозабезпечених) категорій громадян », — зазначив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровські ТГ розпочався сезон весняного покосу трави

У теплу пору року одним з основних завдань для місцевих комунальних служб є своєчасне прибирання вулиць та покіс трави у Покровській громаді.

eye

4

Громада 1

16 квітня 2024 12:25

Навчання та робота: для ветеранів та їхніх родин стартувала нова програма

Ветерани, ветеранки їхні близькі родичі, а також родини чинних військових можуть опанувати нову професію та стати професійними електромонтерами чи електромонтерками

eye

7

Новини громад

16 квітня 2024 10:48

Олексій Стебель: «Комунальники попри випробування роблять все можливе, аби мешканці отримували якісні послуги»

Під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля та за участі керівників комунальних підприємств міста відбулась робоча нарада, під час якої були визначені напрямки першочергової роботи та консолідації зусиль задля добробуту жителі.

eye

45

Новини громад

16 квітня 2024 10:29

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію