• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від міжнародних донорів Покровськ отримав чергову партію медикаментів

eye

504

01.08.2022 15:19

Новини громад

img

Для безперебійної роботи медичних закладів Покровської громади та надання вчасної допомоги місцевим мешканцям днями до Покровська за допомогою ГО «Нова Україна (ЕВ) у співпраці з лікарями Німеччини було направлено гуманітарний вантаж.

Цього разу допомога від партнерів надійшла для місцевих медиків: отримано 6 палетів медикаментів та медобладнання, серед яких знеболювальні, протизапальні, антитромботичні засоби, глюкометри та пульсоксиметри. 

За словами заступника Покровського міського голови Олександра Добровольського, отриману гуманітарну допомогу буде розподілено між усіма медичними закладами громади.

«Вкотре дякуємо волонтерам ГО «Нова Україна (ЕВ)» Кириченко Володимиру та Кузьменко Олександру та всій команді за плідну співпрацю у вирішенні гуманітарних питань. Крім того, слова подяки адресуємо Ірині Павленко, яка ще у березні переїхала з України до Німеччини й звідти активно допомагає своїй країні, а також німецьким лікарям Gennadiy Zelinskyy та «Uniklinikum Essen», ГО «ЗМІСТ» та Олені Шевченко. Минулими місяцями від громадської організації «Нова Україна»  (ЕВ) мешканців Покровської громади було забезпечено продуктовими наборами. Дуже сподіваємось, що така співпраця продовжуватиметься й надалі. Адже лише спільними зусиллями, об`єднавшись, ми наближаємо перемогу», - зауважив Олександр Добровольський.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

21

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

61

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

22

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію