• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник громади Руслан Требушкін провів зустріч з колективом «Покровськводоканалу»

eye

462

28.07.2022 10:36

RSS

img

Ранок 28 липня у керівництва громади розпочався з зустрічі з трудовим колективом комунального підприємства «Покровськводоканал», під час якої міський голова поспілкувався з працівниками та відповів на питання, які найбільше турбують комунальників.

За словами Руслана Требушкіна, «Покровськводоканал» є одним з підприємств критичної інфраструктури, тому міська влада докладає чималих зусиль для його стабільного функціонування. Мова йде про забезпечення паливом, запчастинами для виконання ремонтних робіт та виплату заробітної плати.

«Ще у березні поточного року депутати міської ради звільнили мешканців громади від сплати за комунальні послуги. Цей тариф було закладено у заробітну плату місцевих комунальників. Ми, як міська влада, взяли на себе відповідальність компенсувати цю різницю і виплачувати зарплату у повному обсязі. Сьогодні є невелика затримка з боку казначества, але, гадаю, днями це питання буде вирішено», - зауважив Руслан Требушкін.

Серед іншого, звучали й питання щодо евакуації населення. Для мешканців приватного сектору розроблено механізм забезпечення пільгових категорій населення дровами та твердим паливом. Для тих, хто не відповідає вимогам Положення, будуть визначені місця у лісосмугах для самостійної вирубки сухих дерев.

«Заявку можна буде направити до контактного центру або комітету самоорганізації населення. Їх ми акумулюємо та комісійно визначатимемо місця та кількість дерев, які підлягатимуть ліквідації», - зауважив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський.

Щодо жителів багатоповерхівок, то вже є попередня домовленість щодо розселення близько 20 тисяч осіб у більш безпечних регіонах України.

Усі питання, які були озвучені під час зустрічі з колективом КП «Покровськводоканал», взяті під особистий контроль керівників громади й будуть розглянуті найближчим часом.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

4

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

13

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

10

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію