• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Релокація бізнесів у Черкащину

eye

523

27.07.2022 12:13

RSS

img

Наша держава опинилась в складних умовах через військову навалу з боку країни-агресора. Бойові дії призводять до смертей та каліцтв людей, руйнації житлового фонду та інфраструктури. Багатьом підприємцям, чиї бізнеси опинилися в зонах бойових дій, довелось зіткнутися не лише з втратою ринків сировини та збуту своєї продукції, руйнацією звичних логістичних схем, систем кредитування тощо, але й фізичним знищенням своїх бізнесів. Звичайно, основними пріоритетами завжди були і будуть людське життя, здоров’я, безпека, свобода та гідність. Але слід пам’ятати, що будь-яка війна є протистоянням не лише військовим, але й економічним. Переможцями стають ті країни, які мають більшу військову потугу, мотивованіших захисників та сильніші національні економіки. Тому надзвичайно важливо зберегти бізнеси Вашого регіону та дати їм новий подих на відносно безпечній території.

Громадська спілка “ЦЕНТР РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ” приймає запити підприємців з регіонів, які зазнали військового вторгнення, на допомогу в підготовці та реалізації переміщення їхнього бізнесу на Черкащину. Ми готові надати НА БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІ необхідні консультації, юридичну допомогу, підбір варіантів промислових майданчиків та приміщень, пошук персоналу, налагодження комунікацій з представниками місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування. Для багатьох підприємців свій бізнес – це справа всього їхнього життя. Для країни кожний врятований та відновлений бізнес – це важлива допомога в критичний період її історії.

Пропонуємо вам розглянути варіант релокації свого бізнесу на територію Черкаської області.

Контактний телефон: +38 097 308 408 01

E-mail: spilka.biznes@gmail.com

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

38

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

28

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

30

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію