• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради

eye

403

26.07.2022 17:20

RSS

img

На порядку денному було розглянуто 13 питань та питання опіки.

На початку засідання директорка Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами міськради Юлія Порецька звітувала про внесення змін та доповнень до бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади на 2022 рік.

В ході виконкому секретар міської ради Наталія Іваньо зауважила, що відповідно до Постанови від 11.03.2022 року №252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану» виконавчі комітети відповідних місцевих рад мають повноваження приймати рішення стосовно бюджету громади.

Ми керуємося у своїй роботі положеннями, які були прийняті у зв’язку з воєнним станом, аби прискорити та полегшити виділення коштів на потребу громади”, – зазначила Наталія Іваньо.

Наступним рішенням виконкому була створена комісія з визначення розміру збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам на території Покровської міської територіальної громади, а також затверджена Програма безоплатного користування житлом «Покровчани для покровчан».

В ході засідання члени виконкому підтримали передання обладнання блочних міні-котелень з балансу закладів відділу освіти на баланс комунального підприємства «Покровськтепломережа».  

На засіданні було прийняте рішення про утворення комісії з питань евакуації, з Положенням про яку ви можете ознайомитися ТУТ

Крім того, члени виконкому прийняли низку рішень щодо соціальної підтримки мешканців громади під час воєнного положення, а також розглянули 5 питань опіки.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

31

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

31

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

19

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію