• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулось засідання оргкомітету з приводу відзначення Дня Української Державності

eye

680

21.07.2022 14:50

Новини громад

img

З метою гідної організації та відзначення Дня Української Державності, яке  цього року за ініціативою Президента України Володимира Зеленського святкуватиметься вперше 28 липня, у Покровську пройшла робоча зустріч.

Участь у нараді взяли секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, заступниця міського голови Маргарита Ідрісова, керівники структурних підрозділів міськради та представники Громадської Ради. 

За словами начальниці відділу культури Олени Олехнович, до визначної дати підготовлена низка заходів, які пройдуть по всій території громади. 
З 25 липня у фоє міської центральної бібліотеки діятиме виставка, присвячена етапам державотворення, підготовлена за лекцією громадської діячки, голови комітету з питань духовності, культури, освіти, науки та просвітницької роботи Громадської ради Світлани Гавриленко.

Протягом трьох днів ознайомитись з інформаційними, історичними матеріалами, які ілюструють становлення держави, зможе кожен охочий. 
До Дня Української Державності за участю перших керівників громади відбудеться і патріотично-просвітницький захід.

Своєю чергою начальниця відділу освіти Любов Воротинцева зазначила, що заклади дошкільної, позашкільної та загальної освіти теж долучаться до святкування у форматі онлайн.  

На 28 липня у Покровську заплановано урочистий захід, під час якого відбудеться нагородження тих, хто залучений у різних напрямках життєзабезпечення громади і щоденною працею наближає перемогу.

«День Української Державності – свято молоде, але досить значуще для нашої країни, основною метою якого є збереження та популяризація тисячолітньої історії нашої країни. Ми маємо гідно на всіх рівнях відзначити цю пам`ятну дату. Згадати не лише імена тих, хто зробив внесок в розвиток та формування української державності, а й вшанувати сучасних борців за державність та незалежність України», - зауважила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

18

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

30

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

43

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію