• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровчани провели в останню путь 24-річного героя-Захисника України

eye

556

12.07.2022 11:26

Новини громад

img

29 травня під час виконання бойового завдання обірвалося життя нашого земляка, медика морської піхоти Владислава Дроги. Прощання з захисником України відбулось сьогодні, 12 липня, на Алеї Героїв, що розташоване на центральному кладовищі Покровська. 

Колишній студент Донецького національного університету мріяв про довге та щасливе життя, але війна обірвала усі плани Владислава…
З початку вторгнення росії в Україну хлопець став на захист рідного краю та долучився до боротьби з окупантом. Служив бойовим медиком військової частини А 1275. Допомагав іншим, але своє життя зберегти не вдалось. 10 липня Владиславу мало б виповнитись 24 роки…

Відповідальний, добрий, чуйний та хоробрий – таким назавжди військовослужбовець залишиться в пам’яті своєї родини, друзів та бойових побратимів.

На траурну церемонію, що відбулась на Алеї Героїв сьогодні зібрались рідні та близькі Владислава, військовослужбовці та керівники громади. 

«Коли насильно обривається життя, тим паче життя молодої людини, яка стільки ще могла зробити, встигнути, серце сповнюється  ненавистю до ворога, до війни. І здається, що іншим почуттям нема місця. Але Владислав дав нам взірець любові до ближнього та самопожертви, подвигу заради майбутнього, волі наших дітей. І ми довічно будемо вдячні цьому хлопцю.  Покровська міська рада висловлює щирі співчуття родині загиблого. Ніколи не пробачимо окупанту смерті жодного нашого земляка, жодного українця!»,- зазначив Покровський міський голова Руслан Требушкін. 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

14

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

23

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

32

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію