• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську обговорили тему соціалізації сімей в умовах війни

eye

579

08.07.2022 13:26

Новини громад

img

8 липня у День сім`ї у Покровську відбувся захід, участь у якому взяли служби, дотичні до роботи з родиною.

Аби поділитись своїми напрацюваннями в роботі з сім`ями різних категорій, обговорити проблеми, які виникають в родинах та поспілкуватись один з одним, зібрались представники депутатського корпусу, відділу освіти, управління соціального захисту населення, територіального центру, служби у справах дітей, міського центру соціальних служб, сектору у справах сім`ї та молоді, фахівці Донецького державного національного університету внутрішніх справ, а також регіональні координатори проєктів «Спільно» та «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», які реалізуються у Покровську за підтримки ЮНІСЕФ.

Ініціаторкою зустрічі, яка пройшла у змішаному форматі, стала керуюча справами виконкому міської ради Алевтина Жук:

«Нічого немає у житті найціннішого, ніж родина. Це підтримка та опора, любов та повага. Покровська громада – це теж велика родина, для благополуччя якої велика кількість людей щоденно робить свій внесок. Працюють соціальні служби, які опікуються багатодітними родинами, сім`ями, які опинились у складних життєвих обставинах. Роблять все задля того, щоб родини були міцними, а діти – щасливими».

До участі у відеомарафоні доєднались і вихованці разом з батьками дитячого будинку сімейного типу Кошарних, які були вимушені покинути свій дім та переїхати закордон. Наразі родина, в якій виховується восьмеро дітей, перебуває у Чехії. Тож, на власному прикладі розповіли іншим учасникам зустрічі про свій досвід  підтримки всередині родини у складних обставинах війни та як переїзд вплинув на маленьких та великих членів сім'ї.

Не зважаючи на те, що подібний захід у Покровську відбувся вперше, його учасники відзначили важливість обговорення подібних тем. І вирішили, що ще не раз повернуться до питань, які стосуються соціалізації в умовах військової агресії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію